La VitaKlinike Endoskopike

Na Kontaktoni...! +355 4 23 60 067 +355 69 60 15 018

Sherbime

Opinione:

Kjo klinike ofron sherbim shume te mire ne te gjitha kabinetet e saj, veçanerisht ne kabinetin e Endoskopise.

Nderhyrje Urologjike

Biopsi transrektale e prostates

Biopsi e vezikes urinare

Vendosje dhe heqje stenti jj

Elektrokoagulim i tumoreve te vezikes urinare

Kimio terapi endovezikale

Cirkumcizio(synet)

Frenulotomi

Te ndryshme